Waar Traditionele Gastvrijheid en Culinaire Passie Samenkomen

Restaurant Bij van Dijk in Koewacht

Als een authentiek familiebedrijf dragen we de erfenis van onze ouders en grootouders met trots voort. Onze passie voor smaakvol eten en drinken wordt omarmd door een warme, informele en sfeervolle ambiance, die de essentie van ons restaurant vormt. Bij Van Dijk draait alles om kwaliteit en gastvrijheid, waarmee we ons onderscheiden en waarop onze gasten kunnen vertrouwen.


Voor iedereen een warm welkom Bij van Dijk

We geloven dat iedereen zich welkom moet voelen bij Van Dijk, of je nu een trouwe gast bent die ons al jaren bezoekt of voor het eerst ons restaurant verkent. Met open armen verwelkomen we elke bezoeker en streven we ernaar om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee, een levendig samenzijn met familie en vrienden, of een succesvolle zakelijke bijeenkomst, elke gelegenheid krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Bij lekker weer is het heerlijk op ons grote terras!

Wanneer de zon schijnt en het weer uitnodigt om buiten te zijn, biedt ons prachtige terras een idyllische omgeving om te genieten van onze heerlijke gerechten in de frisse lucht. Het terras vormt een ware oase, omringd door een charmante ambiance. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een verfrissende cocktail in de namiddag of een romantisch diner onder de fonkelende sterrenhemel, ons terras biedt een onvergetelijke ervaring voor elke gelegenheid.